دستیابی محققان ایرانی به اکسیر عمر میوه

irinn | وب سایت شبکه خبر

تازه ترین خبرها در کانال شبکه خبر و پیام رسان سروش irinn_channel@      
11:10 - سه‌شنبه 26 دی 1396
مجلس برای تأمین نظر شورای نگهبان طرح حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی را پس از اصلاح، تصویب کردند یوسف‌نژاد، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه: بررسی لایحه بودجه ۱۳۹۷ از هفته آینده در صحن علنی مجلس آغاز می‌شود مراسم بنیاد جهانی انرژی(مراسم جهانی آب) در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است ­مرکز توالی یابی ژنوم ایران(ایرانوم) با حضور وزیر بهداشت در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به بهره برداری رسید مدیر عامل سازمان بیمه سلامت از پرداخت مطالبات سال ۹۵ مراکز درمانی و دارویی در ۱۶ استان خبر داد موهبتی: بدهی ۱۵ استان دیگر به زودی پرداخت خواهد شد نمایندگان مجلس برای تأمین نظر شورای نگهبان طرح حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی را پس از اصلاح، تصویب کردند یوسف‌نژاد، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه: بررسی لایحه بودجه ۱۳۹۷ از هفته آینده در صحن علنی مجلس آغاز می‌شود مراسم بنیاد جهانی انرژی(مراسم جهانی آب) در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است ­مرکز توالی یابی ژنوم ایران(ایرانوم) با حضور وزیر بهداشت در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به بهره برداری رسید مدیر عامل سازمان بیمه سلامت از پرداخت مطالبات سال ۹۵ مراکز درمانی و دارویی در ۱۶ استان خبر داد موهبتی: بدهی ۱۵ استان دیگر به زودی پرداخت خواهد شد «آرشیتکت» و «دیزاین‌مِنا» از معتبرترین نشریات بین‌المللی معماری، نام ۵ معمار ایرانی را در فهرست اثرگذارترین معماران خاورمیانه قرار دادند
کد خبر: ۵۵۵۱۷۳
تاریخ انتشار: سه‌شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۸
دو محقق ایرانی به ترکیبی دست یافته اند که می تواند ماندگاری و عمر میوه ها را چندین ماه افزایش دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
این محققان برای اولین بار توانستند از کلسیم در ابعاد نانو برای پوشش حفاظتی استفاده کنند.
تنها صدگرم از این پودر کافی است تا برای یک تن میوه پوشش حفاظتی ایجاد کرد، پودری که عمر میوه وسبزی را افزایش می دهد.
 
 
 

 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
روز
هفته
ماه
آب و هوا
۰°    ۸°